Cambridge dieet

Gezond gewicht maakt je een betere tourrenner!
Een fietstour door Cambridge is natuurlijk geweldig! Maar niet als je overgewicht hebt. Waarschijnlijk gaat er wel een belletje rinkelen bij het Cambridge dieet, maar weet u er wel het zijne van? Het kan zijn dat u helemaal geen last hebt van overgewicht, chapeau! Maar er zijn een hoop renners die wel een paar kilootjes kunnen verliezen.

Stayhealthy is een website die u volledig informeert en kan adviseren over het bereiken van een gezond gewicht. Het Cambridge dieet is een straf en een crashdieet. Het wordt door ons en door Stayhealthy afgeraden hier iets mee te doen. Als u echt gezond wil afvallen dan zijn daar legio manieren voor. Het is alleen zaak om de weg te vinden welke het best bij u als persoon past. Een maandje minder eten is namelijk niet zo moeilijk. Het gaat erom dat u uw levensstijl aanpast aan uw nieuwe manier van eten. Dus voor altijd.

Stayhealthy heeft een aantal hele goede onderwerpen te pakken en wijst op een aantal verschillende manieren om gezonder te gaan eten en functioneren. Cambridge is niet een van die diëten die aansluit bij de filosofie van Stayhealthy en die van ons. In korte tijd veel gewicht verliezen is altijd een slecht idee. Hier komt het jojo effect vandaan en u zult dan altijd weer meer gaan wegen als dat u deed voordat u begon met dit dieet.

Wilt u echt uw levensstijl veranderen dan zult u op de website van Stayhealthy er altijd eentje vinden die bij u past. Het is misschien zaak om een aantal keer de verkeerde te proberen, maar uiteindelijk komt het goed en vindt u het dieet dat u vol kunt houden zonder continu bezig te zijn met diëten.