TABLET REPAREREN

Mijn man is een grote liefhebber van wielrennen en doet hier dus vaak aan mee. Veelal moet ik er dan met de kids in de auto achteraan natuurlijk maar dat is iets wat we met liefde en plezier doen want we vinden het maar al te leuk om naar België, Duitsland of Frankrijk te kunnen met ons allen. Deze reis was dus voor de La Marmotte bestemd die dwars door Bourgogne zou gaan en waar wij natuurlijk heel vrolijk van werden. Bourgogne is namelijk een prachtige streek waar je in de zomermaanden heerlijk van kunt genieten.

Mijn man was al een paar dagen eerder vertrokken om zich op het klimaat in te stellen en daar nog wat rond te rijden zodat het wat makkelijker ademen was en dus een betere prestatie zou kunnen leveren. Wij hadden alles al gepakt en gezakt om er met de auto naar toe te gaan dus hadden we alles al prima voor elkaar om te kunnen vertrekken.

Ik maak met mijn tablet altijd leuke video´s wanneer mijn man gaat wielrennen dus moest die ook nog even nakijken en inpakken voordat we eindelijk op pad konden. Tot mijn grote verbazing stonden el een paar lelijke strepen over het scherm die ik maar niet weg kon krijgen en tevens kon ik ook de camera niet aan de gang krijgen dus dat beloofde een hopeloze toestand te worden. Gelukkig had ik het telefoonnummer van GSM Paradise in mijn tas want die heb ik altijd bij me en kon ik daar meteen terecht om de tablet te laten repareren. Ik mocht er zelfs nog op wachten ook wat wel fijn was natuurlijk want dan konden we van daar uit dus rechtdoor naar Bourgogne. Een uurtje naderhand waren we alweer zingend onderweg om de tour van mijn man bij te wonen en waar ik zonder meer de video´s in de komende dagen voor jullie van zal uploaden.